Syfilis test

Heeft u een infectie rond de mond, anus, vagina of penis? Dit zijn vaak de eerste klachten van syfilis. Andere symptomen kunnen optreden tot 6 maanden na de eerste pijn is verdwenen, waaronder een uitslag. Echter, kunnen er geen merkbare symptomen tot syfilis heeft. Indien syfilis niet behandeld wordt kan dit het hart en de hersenen aantasten net een dodelijke afloop als gevolg. Dit is bij syfilis symptomen man en Syfilis symptomen vrouw infectie.

De volgende verschijnselen, symptomen en klachten kunnen zich voordoen:

 • Na jaren: beschadigingen aan het hart, hersenen, ruggenmerg en botten
 • Vlekjes op de huid over het hele lichaam, vooral op de handpalmen en voetzolen.
 • Opgezette lymfeklieren
 • Zweertjes in of op de ,mond, anus of bij geslachtsdelen
 • hoofdpijn, keelpijn, vermoeidheid, Griep
 • kale plekken op de hoofdhuid zogenoemd haarverlies. (Deze syfilis symptomen zijn voor vrouwen nog heviger. )
 • zichtsverlies, Oogklachten, oogbol irritatie.

De symptomen voor mannen en vrouwen zijn zo goed als gelijk.

Herken jij deze klachten? Dan is het tijd voor een syfilis test.

Heb ik Syfilis?

Syfilis wordt onderzocht middels een bloedonderzoek of door uitstrijkje van de zweertjes.

Hoe krijg je Syfilis?

Je krijgt het door onveilig neuken, pijpen en beffen. Zonder behandeling verspreidt de bacterie zich in het lichaam via het bloed. De syfilis symptomen en syfilis verschijnselen zijn voor beide geslachten zo goed als het zelfde.

Hoe werkt een syfilis test?

De syfilis test is een betrouwbare manier om syfilis vast te stellen. Via deze uiterst gevoelige syfilis test kan je de uitslag duidelijk aflezen. De syfilis testen van soasoa zijn voorzien van een duidelijke gebruikersaanwijzing. Het is belangrijk dat je de syfilis test stap voor stap uitvoert en de bijbehorende gebruikersaanwijzing eerst rustig doorleest.  Het test resultaat is af te lezen na 10 – 15 minuten. Lees meer over hoe een syfilis test werkt.

Anonieme syfilis test

Als jij twijfelt of je syfilis hebt opgelopen is het verstandig om een syfilis test te doen. Deze syfilis test kan je anoniem bij een dokter of GGD laten uitvoeren. Toch kiezen er veel mensen voor een syfilis zelftest. Deze syfilis test kan jij uitvoeren op een locatie die jij prettig vindt.
De anonieme soa testen van soasoa.nl kan je zowel thuis sturen of afhalen op 1 van de vele anonieme afhaalpunten in Nederland. Zelfs op je afschrift staat geen soasoa vermeld.

Betrouwbaarheid syfilistest

De syfilis testen van soasoa.nl is een professionele syfilis test met duidelijke instructies, waarin staat wat u moet doen. Je ontvangt een betrouwbare uitslag. Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met onze syfilis adviseur.

Verschillende verkeerde schrijf wijze Syfilis:

 • sifilis
 • siphilis
 • Sipilis
 • Syfillis

De goede manier is: SYFILIS